Viktoria
Jag är en kreativ och nyfiken trädgårdsnjutare, som tycker om att skapa
trivsamma, men kanske lite annorlunda, utomhusmiljöer.

Att återanvända gamla patinerade ting och, i andras ögon, rostigt skräp är min passion. Krukor och urnor som går sönder kan bilda vackra och unika blickfång i rabatt eller skogsbacke.

I slutet av 00-talet bjöd livet på stora utmaningar och min trädgård blev min livboj. Jag upptäckte att trädgården gav mig läkning, healing.

2012 omskolade jag mig till Trädgårdsdesigner, 2013 startade jag företaget och sedan sommaren 2016 har jag haft möjligheten att jobba deltid med det jag brinner för, hos Mats & Helena på Vintage Riviera.

Att få vara med och vårda och vidareutveckla den medelhavsinspirerande miljön är en gåva. 

Helena 
Konstnärlig och "besatt" av inredning för hem och trädgård.  Har förmågan att skapa harmoni och skönhet omkring mig. Har lång erfarenhet av styling och inredningsuppdrag i hem och trädgård.

Har sedan jag var på min första auktion som femåring älskat gamla antika ting. Det är kittlande att föreställa sig de människoöden och platser där tingen levt tidigare och att de får leva vidare och glädja människor i nutid. 

Tillsammans med min man Mats och i samarbete med Viktoria förverkligas drömmen om en medelhavsträdgård i Sverige. Det är en förmån att samarbeta med Viktoria som har en unik skaparkraft och iderikedom.

Jag driver också butiken www.lantlivtradgard.se  i Bromma tillsammans med min brorsdotter Josefin. År 2020 hade vi förmånen att vara en av de tävlande i Solliden slotts ideträdgårdstävling med tema "Hemester".